Okulumuz Hakkında

Gölpınar İlkokulu
Gölpınar mahallesi köyü gölpınar sokak GÖLPINAR İLK/ORTAOKULU Karaköprü/ŞANLIURFA
0
0
https://golpinarilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

MİSYON

Gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri,çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

BAŞARILAR

En büyük başarı mutluluktur fikrindeki ilk okul :)
Öğretmen :6
Öğrenci :129
Derslik :5
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1256
Öğretim Şekli :NORMAL

Öğretim Şekli

NORMAL

Ders Başlama ve Bitiş

(08:00-13:10) 4 ders + 40 dk yemek arası + 2 ders (İlkokul) (08:10-14:45) 4 ders + 40 dk yemek arası + 3 ders (Ortaokul)

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER (FUEL-OİL)

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

ŞEHRİN MERKEZ NOKTASINA,GÖBEĞİNE,18 KM UZAKLIKTADIR.iLÇE MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTADIR.ŞEHİR MERKEZİNDEN DİYARBAKIR ÇEVRE YOLUNDAN HAVA ALANINA GİDERKEN.KABAHAYDAR YOLUNA DÖNÜNCE 3.KM DEDİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

YERLEŞİM YERİMİZ, İL MERKEZİNE BAĞLI "KÖY" İKEN,6360 NUMARALI "ON DÖRT İLDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE YİRMİ YEDİ İLÇE KURULMASI İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN" İLE MERKEZ İLÇE OLAN KARAKÖPRÜ İLÇESİNE BAĞLI MAHALLE STATÜSÜ KAZANMIŞTIR.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları